Започват снимките за продължението на „Фантастични Животни“


фантастични животни снимки

„Фантастични Животни и Къде да ги Намерим“ доказа, че е страхотно и успешно завръщане към магичният свят на Джоан Роулинг. Филма успя да спечели 812 милиона долара и стана първият филм от вселената на Хари Потър, който да спечели Оскар. Може да се каже, че бъдещето на останалите четири филма изглежда добро.

Втората част на филма е планирана да излезне през 2018. По всичко си личи, че продължението ще се фокусира много повече върху издигането на черният магьосник (Джони Деп), както и неговата връзка с млада магьосничка от семейството на Дъмбълдор. Според My Entertainment World снимките, ще започнат през Август в Париж и Великобритания.

фантастични животни

Този път Ню Йорк не е посочен като град за снимане на част от сцените. Известно беше, че „Фантастични Животни 2“, ще се развие главно в Европа, тъй като именно там черният магьосник е всявал страх. В края на първата част от поредицата се вижда как една от героините напуска Ню Йорк с лодка, но не е известно обаче как останалите, ще се озоват в Европа.

Актрисата Зоуи Кравиц (Лета Лестрейндж) потвърди, че ще има по-голяма роля във останалите филми. Не искаме да издаваме повече тайни, но по всичко си личи, че режисьора, ще наблегне повече на любовните сцени.


log in

Captcha!

reset password

Back to
log in