Създателите на „Кунг Фу Панда“ и „Цар Лъв“ работят по нови проекти


кунг фу панда

Анимацията се е превърнала в доста голям и успешен бизнес. Процесът по създаването на един анимационен филм никък не е лесен и бърз, но се отплаща доста добре накрая. Едни от най-успешните проекти, като „Замръзналото кралство“ и „Намирането на Дори“ са донесли на Дисни и Пиксар приходи от над 1 милиард.

Поради тази причина доста нови конкуренти започнаха да се появяват на пазара. Една такава компания е именно Skydance. Ако сте харесали анимациите, като „Кунг Фу Панда“ и „Красавицата и Звяра“ тогава най-вероятно, ще харесате и новите проекти на компанията.

цар лъв

Skydance, които са познати на света с хитовете си – „Мисията невъзможна“ и „Терминатор“ започна да работи с Ilion Animation Studios, както и с други таланти от „Кунг Фу Панда“ и „Тролчета“, за да дадат живот на проекта „Късмет“, за който компанията все още не е споделила много детайли.

По другият филм работи друг, също толкова голям талант – Линда Улвъртън, която е работила по едни от най-големите хитове на Дисни, включително „Цар Лъв“, „Красавицата и Звяра“ и „Господарка на злото“.

Изобрът на компанията да наеме толкова талантливи сценаристи е доста разумно. Очаквайте подробности на Elemental Films.


log in

Captcha!

reset password

Back to
log in