Последната сцена от „Конг: Островът на черепа“ почти е била изтрита


Тази статия съдържа информация за филма. Моля, затворете тази страница, ако все още не сте гледали филма.


Конг: Островът на черепа доказа, че е тотален бокс офис хит, след като измести дори Логан от върха. Това е добра новина за Legendary Pictures и Джордан Вогт Робъртс, тъй като Конг и Годзила споделят една и съща ‘вселена’.

По време на последната сцена от филма, героите на Бри Ларсън и Том Хидълстън разбират, че Конг не е единственият гигант, който съществува. Те научават за съществуването на Годзила и три други митични създания, които бродят из планетата – Мотра, Родан и крал Гидора. Доста интересно, че тази част е била почти премахната, тъй като има доста силен ефект върху зрителите. Джордан Вогт Робъртс сподели, че тази сцена е била премахната от Legendary, но впоследствие е била възстановена.

„Заснехме тази сцена по време на продукцията и всъщност беше едно от нещата, които премахнаха от филма. Поради някаква причина те се замисляха дали тази сцена трябва да бъде допусната във филма, но в крайна сметка я оставиха. Според мен феновете трябва да знаят какво се случва.“ – каза Джордан Вогт Робъртс

Ако всичко продължи по план, ще имаме възможност да видим продължението с „Годзила: Кралят на чудовищата“, което ще покаже и другите три чудовища. Може би Legendary са действали предпазливо и не са искали да обещават нищо, преди филма да излезе по кината.

За щастие филма се радва на голям успех. Това, ще позволи на компанията да продължи напред с амбициозните си планове за планета, пълна с чудовища. Кратката история за Крал Гидора, Родан и Мотра, която видяхме в края на „Конг: Островът на черепа“ определено няма да ни бъде последната.


log in

Captcha!

reset password

Back to
log in