Логан получи страхотен подарък от негов фен


Световно известният Жю Джакман изигра последната си роля, като върколак в страхотният филм – „Логан“. Той се радва на 92% рейтинг от Rotten Tomatoes, както и повече от 100 милиона долара печалба след само няколко дни от официалната премиера.

Художникът BossLogic сподели в Туитър страхотно произведение на изкуството, само седмица след излизането на филма по кината. Изображението представлява една изтощена и кървава ръка в дървена рамка, сякаш мутанта си е поел последен дъх, след 17 години и 9 появи на големият екран. Авторът благодари на Джакман, Манголд и 20th Century Fox за страхотните спомени.

Художникът явно е бил зает, тъй като неговите социални профили в Туитър и Инстаграм са пълни с страхотни снимки и съобщения, с които изразява радостта си, че е имал възможност да се радва на страхотният мутант от Marvel. За радост феновете, ще могат да се радват на възможен X-23 филм с участието на Маголд.

Междувременно „Логан“, ще се сражава за бокс офица с други популярни заглавия – „Конг: Островът на черепа“ и „Красавицата и Звяра“.

 


log in

Captcha!

reset password

Back to
log in